Транспортер: Ново Начало

Оригинално заглавие: The Transporter: Refueled

Премиера: 4 септември 2015г.

Режисьор: Камил Деламаре

В ролите: Лоан Шабанол, Анатол Таубман, Ед Скрейн, Лен Кудрявицки , Радивое Буквич, Рей Стивънсън

Екшън, 95 мин.

Това е четвъртият филм от поредицата Транспортер, но е с нов актьор, Ед Скрейн, който замества Джейсън Стейтъм в главната роля на Франк Мартин. Филмът бе заснет в Париж, Франция и ще има своята премиера на 4 септември.

Транспортера Франк Мартин е професионален висококвалифициран шофьор, който ще транспортира всичко, навсякъде, без да задава въпроси, винаги навреме, на точната цена и е познат като най-добрият в бизнеса. Той има три прости правила:

 1. Никога не променяй сделката
 2. Без имена
 3. Никога не отваряй пратката

В тази част, главният герой е изоставил професията на наемник и живее по-спокоен живот (по негово мнение), доставяйки пратки с класифицирано съдържание до съмнителни типове. Когато бащата на Франк (Рей Стивънсън) му идва на гости в Южна Франция, уикендът, замислен като семейна почивка, претърпява неочаквано неприятен обрат, след като Франк е нает от безкрайно привлекателната, но и безкрайно коварна Ана (Лоан Шабанол) и трите й съблазнителни асистентки за организирането на банковия обир на века. Франк е принуден да прибегне до натрупаните си опит и познания за бързото шофиране, мощните коли и екстравагантните дами в надпревара на живот и смърт със зловещ руски престъпен бос и в стремежа си да излезе победител в една опасна игра на шах с екип от ослепителни красавици, жадни за отмъщение.

От продуцентите на „Люси“ и трилогията „Твърде лично“, „ТРАНСПОРТЕР: НОВО НАЧАЛО“ представя емблематичния образ на Франк Мартин в нова светлина, обещавайки да го превърне в любимец на новото поколение търсачи на силни усещания.

Reviews

 • 4
 • 4
 • 4
 • 5
 • 4
 • 4.2

  Score