Топ 10 актьорски трансформации заради филми

Да бъдеш част от тежката артилерия на Холивуд означава да можеш да правиш роля след роля и всяка следващата да е по-добра от предишната.

Летвата е вдигната толкова високо, че да имаш добри актьорски умения вече просто не е достатъчно.

Актьорите минават през големи перипетии, за да трансформират телата и умовете си, което е необходимо, за да представят правилно образа. Нашият списък се състои от тези, които са взели наистина крайни мерки и са си свършили работата по най-добрия възможен начин.

1. Чарлийз Терон в Чудовище

Правейки една от най-феноменалните трансформации в историята на киното, Чарлийз Терон успя да се преобрази от една от най-сексапилните жени в филмовата индустрия в долнопробна и бездомна улична проститутка.

За да пресъздаде образа на проститутката по най-добрия начин, Терон, бивш модел, трябваше да качи почти 15 кг, да обръсне веждите си и да носи протезни зъби, тъй като нейните перлено бели зъби нямаше как да се впишат в образа.

Терон е напълно неузнаваема във филма от 2003 г., което й донесе Оскар в категорията за най-добра актриса.

Сексапилната суперзвездата казва, че постоянно се е тъпчела с понички и чипс, за да качи необходимите килограми, което определено е било най-трудната част от подготовката да се изиграе тази жена, която освен останалото е убила седем мъже и по-късно й е била изпълнена смъртна присъда в щата Флорида.

Изигравайки една жена, която е била постоянно изнасилвана, гладна и бездомна, Терон със сигурност доказа, че с достатъчно усилия и невероятен талант дори и толкова красива жена като нея може да се превърне в грозното пате на екрана.

1-Monster