Меган Фокс иска да играе в Индиана Джоунс

Въпреки, че поредицата Star Wars е перлата в короната на Lucasfilm, Индиана Джоунс е също важна фигура за компанията.

Не е тайна, че студиото в момент работи върху неозаглавения Индиана Джоунс 5, където отново ще видим звездния отбор на Харисън Форд, начело с режисьора Стивън Спилбърг.

В днешни дни в Холивуд планирането на дългосрочен франчайз е нещо нормално, а насрочването на продължения за години напред, практика. Но това може да бъде проблем за Индиана Джоунс, тъй като Форд ще достигне 77 години, докато 5-я филм стигне до кината. Очевидно решение е да се въведе герой на по-млад археолог, който да работи с доктор Джоунс. Сюжетът на петата част, все още е загадка, но тази възможност не е изключена. Дори вече има някой, който изявява интерес относно ролята, и това е Меган Фокс. Точните й думи бяха: „Аз бих тръгнала с Индиана Джоунс, тъй като винаги съм харесвала начина, по който се забавлява и свободния му дух. той е археолог измамник, който преминава през много приключения, заради които едвам избягва от смъртта, освен това преследва съкровища из най-загадъчните места на планетата. Как да не го обичаш?”.

Разбира се, за сега това е само желание, изразено от Фокс. Франк Маршал не веднъж е заявявал, че няма намерение да преработва филма, според него д-р Джоунс е толкова култов, че само Форд може да го изиграе.

Все пак има доста време до премиерата на Индиана Джоунс 5, не се очаква тя бъде преди 2019 г.