Кои са ранните фаворити за спечелване на Оскар през 2018?

Изминаха няколко месеца от раздаването на последните Оскари. Може би още е рано, но вече някои от фаворитите за наградите в началото на следващата година бяха определени. Все пак до края на годината има още доста време, така че ситуацията може да се промени, но в онлайн пространството вече се появиха интересни оценки. Ако се чудите с какво са свързани онлайн букмейкърите за залози и киното, отговорът ще намерите в сайта на Nostrabet, където са описани топ компаниите у нас. Връзката идва от предложенията, които различните брандове правят, за отделните филми. Сред най-популярните в тази област е британският букмейкър Bet365, който се слави с едни от най-добрите предложения за наградите Оскар. Сега нека преминем към първоначалните шансове, които са определени за топ филмите на 2017.

 

Големият фаворит е …

 

Може да не е изненада за някои от вас, но най-големият претендент за награда Оскар за най-добър филм на 2017 г. е историческата драма “Dunkirk”. Филмът на Кристофър Нолан вече си спечели много овации и почитатели сред киноманите. Водещите букмейкъри оценяват шансовете му за най-големи. Какви са те може да потърсите в платформата за залози на Betfair, която е сред водещите в страната ни. В Дюнкерк се разказва за един от най-значимите моменти през Втората Световна война. Група войници от армиите на Белгия, Великобритания и Франция са обградени от немската армия и трябва да се борят за своето оцеляване. Те обаче са спасени от британската флотилия, която успява да предотврати едно от най-масовите избивания на войници, с оглед на факта, че те били блокирани на пристанището, без изход. Все още няма оценки за най-добра режисура, но определено Кристофър Нолан ще бъде сред фаворитите и за това отличие. Дюнкерк може да спечели много на 90-те награди Оскар, но със сигурност ще разберем това в началото на следващата година.

 

Останалите големи претенденти

 

През тази година изглежда, че за големия Оскар ще се борят най-вече исторически филми. Като подгласник на Дюнкерк се нарежда биографичната, историческа драма “The Papers”. Режисьор на филма е Стивън Спилбърг, като премиерата му в САЩ е заложена за 12 Януари. Филмът е продиктуван от истински събития, които разказват за битка между журналисти и правителство, поради публикуването на информация за Пентагона. Определено ще станем свидетели на интересен филм, който ще разкрие доста подробности около случилото се събитие. Все пак филмът на Спилбърг ще се появи на екран малко време преди раздаването на наградите Оскар, а оценката му към момента е доста висока. Очаквайте и предложенията на българския букмейкър Efbet за Оскарите, но на по-късен етап. Най-вероятно ще се появят седмици преди самите награди.

 

Трето място се дава на романтичната драма “Call me by your name”. Режисьор на филма е италианецът Лука Гуаданино, а в самата прожекция се разказва за живота на две момчета, които се срещат в Италия през 80-те години на ХХ век. Филмът ще излезе на екран в края на Ноември тази година и е с големи шансове да се бори за наградите Оскар.

 

“Големите” филми с най-малки шансове

 

Някои световни букмейкъри предлагат възможност на киноманите да залагат и на доста по-популярни заглавия. Почакайте до седмица преди наградите, за да разгледате предложенията на компанията Winbet, която е сред водещите брандове у нас. Ще получите възможност да видите как се оценяват шансовете на филми, като “Логан”, “Красавицата и звяра”, “Жената чудо”, “Войната за планетата на маймуните”. Някои от тях със сигурност могат да се борят за някаква награда Оскар, но едва ли ще могат да грабнат отличието за най-добър филм. Има още доста време до раздаването на наградите, така че любителите на киното ще имат време да помислят за своя фаворит. Може да се допитвате до прогнозите на специализирани портали като Nostrabet, които наблягат на спорта, но могат да ви изненадат и с добри познания в киното. Оскарите ще бъдат чакани с голям интерес и определено ще съберат доста внимание.

 

Грешката от последното раздаване на отличията, когато беше обявен друг победител за най-добър филм, вече е сред приоритетите на някои компании. Те ви дават възможност да изберете дали ще има нова такава грешка или пък няма да има. Естествено, шансовете да няма грешка са много по-големи, а това се обуславя и от факта, че водещите определено ще имат едно на ум. Киното и букмейкърите могат да бъдат тясно свързани, което е добре за някои хора, любители на залозите. До същинската кулминация при раздаването на Оскарите има доста време, но пък е добре още отсега да знаете кои филми са сочени за фаворити.