Бързи и яростни- скоростен атракцион на Universal Studios

Специалната атракция Fast & Furious – Supercharged ще стартира в Universal Studios в Орландо. Време е. Влезте в Бързи и яростни- АМА НА ЖИВО! Някога много отдавна, докато се учехме как се прави сайт в началото на 2011г., ви споделихме личните ни впечатления и преживявания, в една недодялана статия и все пак- разходка в Universal Studios в Холивуд.

От снимките става ясно, че колите от най-новата атракция на Universal Studios, Орландо- Fast & Furious – Supercharged, ще вдъхнат живот на поредицата по един нов начин. Влезте в Бързи и яростни- АМА НА ЖИВО!

Бързи и ярости е световен феномен и една от най-касовите поредици за всички времена. Милиони фенове по целия свят са влюбени в натъпканите с екшън истории, уникални герои и бързи коли. През пролетта на 2018г. следващата глава от поредицата ще оживее в Universal Studios в Орландо- атракцията Fast & Furious – Supercharged. Гостите ще имат възможността наистина да преживеят въодушевлението, което ги е заляло от големия екран. Преживяването ще бъде високо октаново, а те ще станат част от семейството на Бързи и ярости.

Цялото Бързи и яростни семейство е тук- включително нови герои, ексклузивно за Universal Studios в Орландо

В Fast & Furious – Supercharged ще срещнете повече герои от поредицата, от когато и да било. За първи път ще срещнете Теж (Лудакрис) и Миа (Джордана Брустър), които ще се присъединят към звездния актьорски състав за атракцията. Там са Дом (Вин Дизел), Лети (Мишел Родригез), Хобс (Дуейн Джонсън), Роман (Тайрийз Гибсън) и криминалният супер злодей Оуен Шоу (Люк Евънс).

Ще можете да се докоснете до 15 автентични Бързи и яростни коли. 12 от филмите и 3, създадени специално за атракцията.

Fast & Furious – Supercharged  ще бъде единственото място, където можете да видите и дори да се снимате с 15 супер автомобила. Много от тях са карани от любимите ви герои от поредицата. Всеки автомобил, включително иконичният Dodge Charger на Дом и онзи Turbo Truck на Лети, са създадени от Денис Макарти, човекът зад колите във филмите Бързи и яростни.

Това е следващата атракция в Universal Studios , Флорида, която ще включва новата, изключително популярна ВИРТУАЛНА система за изчакване.

Ще имате възможност да избере час за посещение на атракцията Fast & Furious – Supercharged чрез официалното мобилно приложение на Universal Studios, Орландо. Или през kiosks, разположени близо до централния вход. 

Ще бъдете въвлечени в оригинална, Fast & Furious – Supercharged история.

Пригответе се да изживеете оригинална Бързи и яростни история, която се разгръща през филмите и ви среща с любимите герои.

Още с влизането в атракцията виждате Dodge Charger возилото на Дом, което е паркирано отвън. И веднага разбирате къде сте. Добре дошли в подземната щаб квартира на семейството Бързи и яростни.

Вътре бивате въвлечени в изключително Бързи и яростни преживяване. Хитове от саудтрака на всеки от филмите изпълват залата. Ключови сцени от различни части на поредицата, се прожектират около вас. Проправяте си път през познати места, вдъхновени от филмите- стаята на Семейтвото, изпълнена със снимки. Включително високо технологичната стая на Теж.

Поканени сте на състезателно афтър парти, което не може да пропуснете. Теж урежда специален парти автобус, да ви вземе и откара.

Докато пътувате за партито, Дом се обажда със спешно съобщение. Оуен Шоу пътува към вас. Започва скоростна гонка. Трябва да се осланяте на Бързи и яростни семейството, за да се измъкнете невредими. Но ще стигне ли това, за да ви предпази от капаните на Шоу? Влезте в Бързи и яростни- АМА НА ЖИВО…

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *