Нов филм за Джони Инглиш ще избухне в кината след края на лятото (видео)

Този септември най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща. Очаква ни нов филм за Джони Инглиш. Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя. Какво изигран от емблематичния Роуън Аткинсън (Мистър БийнДжони ИнглишНаистина любов).

Новото приключение започва, когато кибер атака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания. Това оставя Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна. Неговата мисия е да открие мистериозния хакер. Той човек с малко умения и аналогови методи на действие. Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. А предизвикателството започва още със създаването на Instagram профила на Джони Инглиш. С него той трябва бързо да се научи да борави.

Режисьор на този нов филм за Джони Инглиш е Дейвид Кер (Сън в лятна нощ), по сценарий на Уилям Дейвис (Джони ИнглишКак да си дресираш дракон). В ролите, освен Роуън Аткинсън, влизат и  Бен Милър, Олга Куриленко, Ема Томпсън, Джейк Лейси и др.

Джони Инглиш в кината на 21 септември.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *