Дуейн Джонсън няма да се завърне в „Бързи и яростни 9“..?

През 2016 г. се появиха публикации, че между две от звездите в „Бързи и яростни 8“ са прехвърчали искри. Враждата между Дуейн Джонсън и Вин Дизел бе широко описана в таблоидите. Според запознати двамата дори отказали да работят заедно в общите си сцени. Това е и причината Джонсън да заяви в скорошно интервю, че не е сигурен дали ще се завърне в следващия филм от поредицата. Той разкри за първи път повече подробности за случилото се.

Вин и аз имахме няколко разговора, включително очи в очи в моята каравана. В резултат на тези разговори осъзнах, че двамата мислим по драстично различен начин, включително по отношение на филмирането на различни сцени и на партньорството помежду ни. Отне ми известно време, но съм благодарен, че си изяснихме отношенията. Независимо дали ще работим заедно отново или това няма вече да се случи“, сподели Джонсън.

Макар да не е сред актьорите от началото на поредицата, екшън звездата изцяло пренаписа историята на „Бързи и яростни“. Ролята на Джонсън в петата част беше от решаващо значение за ренесанса на филмите и достигнатите впоследствие касови рекорди. Какво ли ще се случи, ако той наистина не участва в деветата част и как ще понесат този удар милионите фенове?

Очакваме да разберем и дали ще има промяна в премиерните дати. Засега очакваме филма за Хобс и Шоу през юли 2019, а деветата и десетата част от „Бързи и яростни“ са заявени съответно за април 2020 и април 2021 г.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *