Мисия „Секс на куково лято“ стартира в кината (видео)

Джон Сина („Тотал щета“, „Сестри на макс“), Лесли Ман („Така е на 40“) и Айк Баринхолц („Да разлаем съседите“, „Отряд самоубийци“) се заемат с нелеката задача да предпазят децата си от необмислени действия на абитуриентския бал. А когато родители започнат да правят необмислени неща, смехът в огромни дози е гарантиран. През април ще станем свидетели на една изключително забавна и отговорна мисия в „Секс на куково лято“.

Време на действието е една от най-магичните нощи в живота на тийнейджърите – абитуриентският бал. Разбира се, че няма по-подходящ момент от този три най-добри приятелки да загубят девствеността си. Пактът, който сключват помежду си да правят секс за първи път в абитуриентската вечер, за тяхна зла участ, е разкрит от родителите им. А среднощната операция, както и събитията, които следват, ще се помнят до живот.

Комедията е продуцирана от Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уийвър („Да разлаем съседите“, „Това е краят“), заедно с Джон Хървиц, Хейдън Шлосберг („Harold & Kumar series“) и Крис Фентън („47 ронини“). Сценаристи са братята Браян и Джим Кихои, Джон Хървиц, Хейдън Шлосбърг, Ебен Ръсел.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *