Марго Роби ще си партнира с Дикпарио и Брад Пит в новия филм „Once upon a time in Hollywood“

Въпреки че я спрягаха за участие във филма от миналия Октомври…. най-сетне новината бе потвърдена официално. Номинираната за Оскар 2018г. за изпълнението си в „Аз, Тоня“ Марго Роби ще участва в новия филм на Куентин Тарантино- „Once upon a time in Hollywood“. Тя ще си партнира с носителят на Оскар Леонарди Дикаприо и номинираният за Оскар Брад Пит. Марго ще се превъплати в ролята на актрисата Шарън Тейт. Филмът ще дебютира под крилото на Sony Pictures на 09.08.2019г.

Тарантино описва филма като „история, развиваща се в Лос Анджелис през 1969 г., в разцвета на хипи Холивуд. Двамата главни герои са Рик Далтън (Леонардо Ди Каприо), бивша звезда на уестърн сериали, както и дългогодишният му дубльор Клиф Бут (Брад Пит). И двамата се борят да направят своя голям пробив в Холивуд, който вече не разпознават. Но Рик все пак има много известна съседка… Шарън Тейт.“ Убийството от култа на Чарлс Менсън на Шарън Тейт (съседка на Рик) и четири от приятелите и, служат за бекграунд на историята.

Все още не е ясно дали чрез заглавието на новия си филм Тарантино ще отдаде почит на Серджо Леоне и неговите класики „Имало едно време на запад“ и „Имало едно време в Америка“. Може би е точно така, пък и неговият близък приятел Робърт Родригес вече направи „Имало едно време в Мексико“.

Тарантино оповести, че е предложил ролята на Тейт на Марго Роби. Той преговаряше и с Том Круз, но в крайна сметка реши отново да се събере с Пит, звезда в неговия филм „Гадни копилета“. „Работя по този сценарий от пет години. Познавам добре Лос Анджелис от 60-те и нямам търпение да разкажа тази история за Холивуд, който вече не съществува в този вид. И не мога да бъда по-щастлив от събирането на Лео и Брад“, допълва режисьорът.

Това ще бъде второто партньорство на Роби и  Ди Каприо след „Вълкът от Уолстрийт“. Това ще бъде и втората и съвместна работа с Брад Пит- тя изпълни ролята на самата себе си в „The Big Short“.

Премиерата на филма ще отбележи 50 години от смъртта на Шарън Тейт и това очевидно е послужило като вдъхновение и повод за филма.

Световната му премиера е предвидена за 9 август 2019 г.

Facebook Comments