Документален филм за Пол Уокър – „I Am Paul Walker“

Paramount Network и Network Entertainment, заедно с продуцента на „I Am Heath Ledger“ Дерик Мъри работят по документален филм за живота на актьора Пол Уокър.

Ейдриън Битенхус, режисирал документалния филм за покойния Хийт Леджър, ще бъде режисьор на проекта. Лентата ще се казва „I Am Paul Walker“ („Аз съм Пол Уокър“) и ще покаже актьора в светлина, която малцина познават.

„I Am Paul Walker“ ще включва интервюта с много от колегите на Уокър, както и негови приятели. Ще разкаже подробности за кариерата му, както и неговата страст към световния океан и подводния живот, в това число и работата му да върне Хаити към живот, след опостушителното земетресение.

Пол Уокър почина трагично след като катастрофира с кола през ноември 2013 година. Най-популярната му роля е във филмовата поредица „The Fast and the Furious“ („Бързи и яростни“). Той беше едва на 40 години, когато загина и не дочака премиерата на „Бързи и яростни 7“, превърнал се в най-касовия хит от поредицата.

Продуцентът Дерик Мъри е доказал името си с поредица заглавия за известни личности. Освен филма за Леджър, той продуцира документални филми за Джон Кенеди, Мохамед Али и Брус Лий.

 

Facebook Comments