Най-сексапилните героини от сериалите

Ако се чудите какво да гледате през почивните дни или във вечерите след работа, имаме няколко предложения за вас, изпълнени с женска сила и красота.

Твърдението, че жените са слабия пол отдавна вече е остаряло и отхвърлено. Дълго преди вълната от феминизъм и борба за равноправие да разтресе Холивуд, телевизионната индустрия успешно заложи на създаването на сериали с главни герои жени. Такива, които са силни, смели и опасни, а също така и много изкусителни.

От жени-войни до тайни агенти – телевизионните продукции предлагат разнообразие от сюжети, в които на фокус са именно жени. Много от тези сериали са достатъчно успешни, за да се задържат на екран повече от няколко сезона.

В новата златна ера на телевизията се обръща голямо внимание на качествения сценарий и визуалното съвършенство. Понякога обаче се разчита и на един стар изпитан трик – прикови вниманието на зрителя с героиня, която не само е добра в ролята си, но и изглежда зашеметяващо.

Красиви жени могат да бъдат забелязани навсякъде – от хитове като „Game of Thrones“, където такива има много, до комедийните сериали.

Денерис (Емилия Кларк) – Game of Thrones. Кралицата на драконите вероятно е кралица и в класациите за най-сексапилни ТВ героини на много зрители. От невинността й в първия сезон на хитовата фентъзи поредица вече няма и следа. Тя язди дракони, разхожда се гола в огъня и се възползва от обожанието на любовниците си, дори когато са и роднини.

А женските персонажи могат да имат много различен външен вид от актрисите, които ги играят. Тук влияние оказват перуките, грима, подбраното облекло за ролята, а в много голяма степен и начина, по който ролята е изиграна. Дори скромна актриса може да изненада зрителите с предизвикателното си превъплъщение във фатална жена.

В това видео можете да видите и някои от най-сексапилните героини в телевизионните турски сапунки.

Обърнато е внимание както на тези, които и сега ни радват от екрана, така и на някои всеобщи любимки, превърнали се в едни от най-запомнящите се съставки на вече приключили поредици.

Ако имате и ваши фаворитки, споделете ги с нас във фейсбук страницата ни.

Facebook Comments