Еди Редмейн и Фелисити Джоунс преговарят за The Aeronauts

Звездите от Теорията на всичко, водят разговори, за да се съберат за приключенския екшън, The Aeronauts, от Amazon Studios.

Едуе Редмейн (Фантастични животни и къде да ги намерим) и Фелисити Джоунс (Rogue One) от Теорията на всичко са в преговори, за да участват в The Aeronauts на Amazon Studios, реалната история на двама въздухоплавателя от 19-ти век и тяхната борба за оцеляване. Мисията, която се превръща в опасна.

Според Deadline, Джоунс ще играе пилота на балона Амелия Уорен, а Редмейн ще поеме ролята на учения –  Джеймс Глайхър. Сценарият е написан от даровития Джак Торн (Междузвездни войни IX), с режисурата на Том Харпър.

Историята е от 1962 г., когато Уорен и Глайхър се впуснали в необикновено пътуване, за да открият тайните на небесата. По време на процеса, те се изкачват по-високо, отколкото някога някой е бил в открит балон. Предполагам, че следващите учени са били разубедени от ужасната приказка на Уорен и Глайхър, в която двамата се борели за оцеляването си, когато стигнали до най-високите части на земната атмосфера.

Проектът е планиран за началото на пролетта на 2018 г. в Лондон.

Facebook Comments