Homecoming: Стефан Джеймс ще участва заедно с Джулия Робъртс в сериал на Amazon

Ще видим Джулия Робъртс на малкия екран в Homecoming, сериал трилър от създателя на Mr. Robot, Сам Есмаил.

Докато Джулия Робъртс е оглавила много филми през последните десетилетия, изглежда, че актрисата от ще се впъсне в следващия си проект. Сега, един малък екранен проект на Amazon, наречен Homecoming, идващ от съзнанието на създателя на Mr. Robot, Сам Есмаил, който ще стане голям подиум за Робъртс.

Amazon проактивно е сключил сделка за два сезона на Homecoming. Сделката дава на Amazon Studios глобални права и изключителност за Amazon Prime Video.

По последни данни за Homecoming, Стефан Джеймс ще се присъедини към поредицата, където ще си партнира с Робъртс, съобщава Deadline. Той ще играе Уолтър, млад военен ветеран, назначен за пациент на Хадид, работещ по случая на Робъртс. Докато Уолтър демонстрира увереност с хумористично поведение, но вътрешно крие много травми.

Джеймс, актьор от Канада, участва в биографичната драма Race, представяйки легендарния олимпийски атлет Джеси Оуенс и представянето му през летните олимпийски игри в Берлин през 1936 г.. Джеймс също бе ко-звезда по-рано тази година в (вече отменения) крими сериал на Fox, Shots Fired.

Джулия Робъртс ще участва в сериала като Хайди, работеща като социален работник за Homecoming Initiative, програма, предназначена да помогне на войници, които се връщат от война, да се приобщят към цивилния живот. Пресонажът е изобразен на оригиналния подкаст от Катрин Кийнър. Схемата за снимане е проектирана така, че да не се намесва в предстоящия сериен телевизионен дебют на Робъртс в развиващата се сериал на  HBO, Today Will Be Different.

За Джулия Робъртс, звездата на Pretty Woman (Хубава жена) от 1990 г. и носителката на „Оскар“ за модерния биографич филм на Ерин Броккович през 2001 г., ролята в Homecoming няма да бъде единственият телевизионен проект в нейния пакет, тъй като тя ще направи дебют на малкия екран с Today Will Be Different на HBO – където Робъртс ще бъде звезда и изпълнителен продуцент.

Homecoming пристига като телевизионна драма, описана като политически трилър, базиран на популярния подкаст от Gimlet Media. Есмаил, създателят на артистичния чуждестранен кибер-драматизъм на САЩ, Mr. Robot, бе избран да разработи сериите с продуцентите на Mr. Robot Anonymous Content и Universal Cable Productions, според съществуващата цялостна сделка с NBCU. Телевизионната адаптация пристига начело на нарастващата популярност на подкаста, който дебютира през ноември 2016 г.

Homecoming е като телевизионен проект и може да отнеме известно време, преди да знаем кога да очакваме пристигането му в Amazon Prime.

Facebook Comments