5 шокиращи трансформации в теглото на актьори за филми

Всички обичаме да гледаме добри филми, но много от това, което прави филмите толкова добри, е изпълнението на актьорите. Те прекарват месеци в подготовка за ролите си, но понякога работата им е много по-трудна, отколкото осъзнаваме.

Някои актьори е трябвало да преминат през шокиращи трансформации, за да се приспособят правилно към ролите си. Понякога те носят отвратителен грим, режат или удължават косата си, пускат си брада или си правят татуировки. Но също така понякога трябва да натрупат или да загубят значителни количества тегло. Ето 5 актьора, претърпели някои невероятни преобразувания на теглото за един филм.

5. Адам Драйвър – Мълчание

Адам Драйвър е най-известен с ролята си на художника Адам Саклер в телевизионните сериали на HBO Girls и с тази в Междузвездни войни. Неговият актьорски дебют в игрален филм бе през 2011, но едно скорошно представяне, което Драйвър направи е най-запомнящото се за феновете му.

През 2016 г., Адам Драйвър участва в номинирания за Оскар филм Мълчанието на Мартин Скорсезе. Водачът играе Франциско Гарпе, свещеник от Португалия, който пътува до Япония с друг свещеник с надеждата да намери наставника си.

Драйвър е помолен да свали килограми за ролята си и според него, той е отслабнал с 18 килограма. По въпроса за това, че направи толкова голяма трансформация за филма, Драйвър каза: „Не мисля, че някога съм го правил толкова драстично. Толкова си гладен и толкова уморен в някои случай, че няма какво да направиш.“

Facebook Comments