Топ 10 на най-очакваните филми за 2016 г.

2016 г. беше много интересна година. Все повече и повече франчайзи бършат праха от своите сценарий, като видяхме някои страхотни попадения по-рано. Ето кои бяха 10-те най-очаквани филми за 2016 г.

1. Independence Day: Resurgence – Денят на независимостта 2

Няма съмнение, че „Денят на независимостта“ е един от най-емблематичните и патриотични филми, които някога са правени от Холивуд.

Поради тази причина, дългоочакваното продължение беше посрещнато с отворени обятия, когато навлезе в кината през 2016 г.

20th Century Fox обобщи съдържанието на филма в прессъобщение: „Използвайки възстановена извънземна технология, народите на Земята си сътрудничат по създаването на огромна отбранителна програма за опазването на планетата.

Но нищо не може да ни подготви за напредналите и притежаващи безпрецедентна сила извънземни. Само изобретателността на няколко смели мъже и жени може да даде на нашия вид стъпка назад от ръба на изчезването.“

Въпреки че Уил Смит не се завърна в ролята си от първия филм, ние все пак видяхме Джеф Голдблум и Бил Пулман обратно в своите роли, както и някои нови лица като Лиам Хемсуърт и Майка Монро.

Facebook Comments