Red Sparrow – трейлър и дата на издаване

Дженифър Лоурънс и Джоел Едгертън играят в шпионския трилър Red Sparrow от Франсис Лорънс.

Въз основа на шпионския роман на Джейсън Матюс, Red Sparrow е предстоящ шпионски трилър, който обединява режисьора Флирс Лорънс с Дженифър Лоурънс.

Ето официалното резюме:

Доминика Егорова е много неща.

Една посветена дъщеря е решена да пази майка си на всяка цена.

Прима балерина, чиято жестокост натиска тялото и ума й до абсолютната граница.

Майстор на съблазнителната и манипулативна борба.

След като претърпяха катастрофа, Доминика и майка й са изправени пред мрачно и несигурно бъдеще. Ето защо тя се оказва манипулирана, за да стане най-младият член на Sparrow School, тайна разузнавателна служба, която тренира изключителни млади хора като нея да използват телата и умовете си като оръжие. След като преживява извратения и садистичен тренировъчен процес, тя се очертава като най-опасния Sparrow, който програмата някога е произвеждала. Доминика сега трябва да примири човека, който е, със силата, която тя сега командва, със собствения си живот и с всички, за които се грижи, включително с американски агент на ЦРУ, който се опитва да я убеди, че е единственият човек, на когото може да се довери.

Във филмът също така играят Джоел Едгъртън, Матиас Шоенаерс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър и Джереми Юрънс. А Джъстин Хайе написа сценария.

Трейлър

Дата на издаване: 2 март 2018

Facebook Comments