England is Mine: Трейлър за биографичния филм за Мориси

Джак Лоудън въплъщава непрекъснато противоречивата личност на рок иконата Мориси в трейлъра на England is Mine.

Англичаните от Смитс бяха различна група от епохата от 80-те години на миналия век, лирично и стилистично, дори и на радиотелевизионните платформи на колежа, на които се издигаха. Въпреки това, техният ексцентричен, натрапчив фронтмен Мориси е бил изпълнен с противоречия с неговото войнстващо вегетарианство и безспорно прекомерна враждебност към кралското семейство и властта като цяло.. Сега, трейлъра за неофициалния биографичен филм на Мориси, наречен England is Mine, показва неговия път към славата.

Трейлъра на England is Mine се фокусира върху икона на пост-пънка с далеч по-плодовито бъдеще – Стивън Патрик Мориси (Джак Лоудън). Отивайки в края на 1970 г., ще видим литературно образованият младеж Мориси отчаян (и безуспешен,) в търсене на художествения изход, и по-специално групата. За щастие на това момче, той открива набор от музи в Линдер Стерлинг (Джесика Браун Финдли), фронтдамата на Ludus, и Били Дъфи (Адам Лорънс), евентуалния китарист на The Cult.

Дуета помогна на младия Стивън по пътя от двойнствеността да преследва своите страсти към рок концерти, в крайна сметка се осъществи съдбоносната среща с младия китарист Джони Мар, с когото Мориси в крайна сметка формира Смитс, както и с басиста Анди Рурк и барабаниста Майк Джойс през 1982 г. Разбира се, групата на  Мориси става една от най-уважаваните алтернативни рок групи в историята, но за кратко, след като през 1987 те се разделят и започва плодотворната солова кариера на Мориси.

Звездата на England is Mine, Джак Лоудън, английски актьор, който се занимава с телевизионни предавания в родната си страна, скоро ще поеме пътя към световно признание, когато се появява в епичния Dunkirk на режисьора Кристофър Нолан от World War II. Партниращата му звезда Джесика Браун Финдли спечели славата си от двугодишния Downton Abbey, като също се появи във филми като Victor Frankenstein и 2014’s Winter’s Tale. Освен споменатите по-горе Адам Лорънс и Лори Княнсън се появяват и Джоди Комер, Питър МакДоналд, Симон Кърби, Катрин Пиърс и Фини Касиди.

Режисьорът на England is Mine (заглавие, извлечено от текста на песента Still Ill на The Smiths 1984), е Марк Гил, който работи и по сценария, със съавтор с Уилям Такър. Ако трейлъра донякъде ви напомня за друг рок биологичен филм (който е съсредоточен върху фронтменът на Джой Дивижън, Иан Къртис), това е така, защото тук също така проявява присъствието на един от продуцентите на този филм, Ориан Уилямс.

England is Mine ще отговори на въпроса „Колко скоро е сега?“, Когато пристигне в САЩ на 25 август 2017 г.

Facebook Comments