Джон Оливър ще е част от римейка на Цар лъв

Джон Фароу ще докара Цар лъв на големия екран с помощта на чудесен каст.

Джон Фароу, който през миналата година удиви публиката с впечатляващия хибрид на анимация и действие на живо в The Jungle Book, а сега отново ще използва талантите си обратно в джунглата за версия на The Lion King (Цар лъв).

Цар лъв римейк

Точно както Фароу направи The Jungle Book, той събира и невероятен каст тук. В друг чудесен кастинг, Джон Оливър ще бъде гласът на Зазу, „достоен и здрав“, който съветва крал Муфаса и Симба.

Другите ключови членове на гласовете (до този момент) са Доналд Глоувър (като Симба) и Джеймс Ърл Джоунс (като Муфаса). Джеймс Ърл Джоунс, разбира се, не се нуждае от представяне и изиграва чудесно Муфаса в класическия анимационен филм на Дисни 1994. Звездата на Доналд Глоувър продължава да се издига, тъй като наскоро привлече голямо удоволствие за Атланта, която той създаде и участва в нея. Ако това е показател за това, което ще получим с това, очаквайте подобни големи имена за останалата част от актьорите. Били Айхнер и Сет Роген ще осигурят гласовете на Тимон и Пумба. (Чрез The Tracking Board) Бионсе е вероятно да предостави гласа на Нала за филма. Според Variety, тя все още не се е съгласила, но това е приоритет за студиото.

Ето как директорът обяви новините …

Версията на Фароу на The Jungle Book не е просто римейк на анимационната класика (въпреки че е използвал някои от същите песни), така че не се изненадвайте, ако този подход е наличен и тук, особено след като вече цитира „Аз просто не мога да чакам да бъда цар“ в това съобщение на Доналд Глоувър. Ако този римейк е толкова добър, колкото The Jungle Book, ще бъде чудесно.

Фароу ще покаже произведението си по кината на 19 юли 2019 г.

Facebook Comments