Съпругът на Гал Дадот й оказва подкрепа по най-сладкия начин

Съпругът на Гал Дадот знае какъв късметлия е.

Ярон Варсано, който е женен за Гал от септември 2008 г., е публикувал снимка в Instagram, която доказва, че е най-големият фен на Wonder Woman.

38-годишният израелски хотелиер сподели снимка на себе си, облечен в тениска, която гласи: „Вашата съпруга, моята съпруга“. Изображението, свързано с „вашата съпруга“ е силуетът на жена, която най-често се помества като изображение в обществени тоалетни. За „жена ми“ е сложена рисунка на Wonder Woman.

На снимката Гал се усмихва широко, без никакъв грим сочейки тениската на съпруга си, докато той я насочва към нея. Ярон описва снимката с таговете „#mywife #therealwonderwoman“.

Това не е първият път, когато Ярон се хвали в социалните медии със съпругата си супергерой и нейния невероятно успешен филм. Бащата на две деца е споделил няколко снимки на филмовите билбордове на Гал в Таймс Скуеър, един от тях той нарича „#blessed“.

Ярън също се радва на хвалби в социалните медии от съпругата си. Гал даде признание на своя феминистки съпруг, че я е накарал да работи след раждането на първата им дъщеря Алма, която сега на 5 години.

„Когато Алма беше на около две, бях наистина притеснена за това как да пътувам с дете, преместването й от една страна в друга, различните езици“ – обясни Гал. „Тогава съпругът ми каза:“ Гал, помисли какъв модел за подражание искаш да бъдеш. Ако искаш да покажеш на Алма, че може да следва мечтите си, първо трябва ти да го направиш”.

Facebook Comments