Mamma Mia 2 се очаква през 2018

Mamma Mia! 2 е реалност. Явно Пиърс Броснан отново ще пее …

Точно навреме за десетата годишнина на Mamma Mia! Филмът ще продължи заедно с Universal Pictures. И всичко това ще се случи доста бързо.

Mamma Mia! Here We Go Again! Ще рови по-назад в албума на Abba и ще възпроизведе няколко песни от оригиналния филм. Този път, обаче, няма музикална сцена, на която да се основава, и по този начин Ол Паркър, който е написал The Best Exotic Marigold Hotel, е нает да създаде новия сценарий.

В сърцевинатана  Mamma Mia! се очакват отново Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Аманда Сийфрид, Колин Фърт, Джули Уолтърс, Кристин Барънски, Доминик Купър и Стелан Скарсгард. Все още не е ясно дали все пак Филида Лойд ще се върне.

Бени Андерсън и Бьорн Улваус обаче ще подадат ръка и ще помогнат с музиката и текста, а изпълнителният продуцент ще продуцира новия филм.

Universal ще се надява да се повторят приходите от $600 милиона в световен мащаб, които генерира оригиналния филм (който за известно време беше най-продаваното DVD на Амазон в Обединеното кралство за всички времена).

Mamma Mia! Here We Go Again! Се очаква в кината на 20 юли 2018 г.

Facebook Comments