12 актьори, с които никой не иска да работи (Част 1 – 1-6)

Артистите винаги са били трудни характери, но някои артисти, актьори в този случай, наистина преминават границата и работата с тях става истинско изпитание. Докато някои от майсторите на актьорското изкуство са лесни за работа с тях, други могат да предизвикат масивно главоболие за цялото царство на Холивуд, особено 12 от тях.

1. Джийн Хекман

Джийн Хекман е бил наистина проблематичен образ по време на снимките на The Royal Tenenbaums.

Целият актьорски състав и членовете на екипа споделиха как Хекман е нарекъл сценариста Ной Баумбах „п**ка“ и е казал на режисьора Уес Андерсън да „дръпне нагоре панталоните си и да се държи като мъж“.

Андерсън и актрисата Гуинет Полтроу признаха, че са били уплашени от работата си с Хекман. Анджелика Хюстън заяви, че също се е уплашила много, но е била дори по-загрижена за Уес и отношението на Хекман към него.

Твърди се, че никой, който е участвал във филма, не е искал след това и да чуе за съвместна работа с Джийн. По-късно Андерсън заяви, че Джийн е бил едно от онези неща, които обединяват на едно мнение всички във филма и че на всяка сбирка на участниците в продукцията винаги са говорели за него.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *