Топ 12 на най-недооценените актьори в Холивуд

Има актьори, които трупат Оскар след Оскар и целият свят говори за тях, а след това има и актьори, които остават встрани от светлината на прожекторите, въпреки че също така показват изключителни умения и имат исторически принос за киното.

Единственият проблем с вторите е, че рядко получават заслуженото за своята работа. Понякога актьорите вършат изключително добре работата си като главни герои във филмите, но въпреки това остават с празни ръце.

Това са невъзпятите герои на филмовата индустрия – те са 12-те най-недооценени актьори в Холивуд.

1. Джеф Голдблум

Ако трябва да изберем едно лице, което всички ние обичаме да виждаме във филмите, това ще бъде лицето на Джеф Голдблум.

Този актьор украсява много филми с проникновените си изпълнения, но все пак никога не е бил достатъчно възнаграден за това.

Някои от най-забележимите му изяви са тези от филма от 1993 г. “Jurassic Park” и ролята му на супер умният Дейвид Левинсън в лентата с нашествие на извънземни от 1996 г. „Independence Day“.

Разбира се, Голдблум е направил и няколко не толкова добри филма в кариерата си – визираме най-вече участието му в „The Fly“ – но въпреки това той е такъв талант, какъвто рядко може да се види в Холивуд и какъвто би било хубаво да има в повече.

Можем само да се надяваме Джеф Голдблум да постигне нещо повече от камеото си в “The Grand Budapest Hotel.”.

1-jurassic-park

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *