10 знаменитости, които се помислиха за актьори, но се провалиха

Има някои знаменитости, които могат да правят всичко – да пеят, танцуват, играят, рисуват, балансират лъжица на върха на носовете си… И след това има някои знаменитости, които не могат.

Въпреки че тези 10 знаменитости може и да са се доказали в даден момент, че са добри и в нещо друго, различно от водещата им професия, всички те имат поне по един случай на доказана актьорска неспособност, която лесно може да ни убеди, че снимането в киното не е за тях.

Независимо дали на тези знаменитости не им е пукало или просто не са знаели, че се излагат, всички те си помислиха, че стават за актьори, само за да се провалят безславно. Не се отказвайте от основните си професии заради актьорството, хора.

1. Бионсе

Не ни разбирайте погрешно, всеки обича Бионсе и има за какво.

Световната суперзвезда и една от най-великите певици в историята Бионсе Ноулс Картър обаче не е най-добрата актриса, която някога сте виждали. Всъщност тя си е доста зле.

Ако сте гледали филма Obsessed – един много слаб филм от преди няколко години, който така и не успя да стане по-известен – трудно ще можете да мислите по различен начин.

Ако Бионсе трябва да се оценява по едно нещо, което е направила през живота си, трябва да се молим това нещо да не е ужасната й роля в този филм.

01

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *