10 хорър филми с безкрайно зловещи деца (Част 2 – 6-10)

Зловещите деца са отличителна черта за много филми на ужасите. По-долу са може би най-зловещите.

Ако искате да се уплашите, следните филми и техните страховити деца не само ще ви уплашат, но може и да ви докарат кошмари.

Не пропускайте да прочетете и първата част, в която ще откриете още пет от най-страховитите деца в хорър филми, в които ще можете да видите и звезди като Хайли Джоел Осмънт, Брус Уилис и Дрю Баримор.

6. Happy Birthday to Me – Честит ми рожден ден

Тази касапница излиза по кината през 1981 г. и е доста странен филм най-малкото поради самия факт, че зловещото дете в него е Мелиса Сю Андерсън, която играе милата и сладка Мери Ингълс в „Малка къща в прерията“.

Този филм е известен със своите заплетени престъпления и ужасяващи убийства. Всъщност, коя е Джини? Феновете на филмите с много кръв ще се наслаждават на този странен сюжет и още по-странният му край.

Без да издаваме твърде много от историята, изглежда ревността е основен мотив в тази приказка на ужасите. Има толкова много ревност, че кара убиецът убие друг тийнейджър с пръчица за шиш, преминала през задната част на гърлото му. Рожденият ден на Джини играе важна роля в психологическият трилър, но ще трябва да гледате лентата, за да разберете повече за партито.

Филмът е доста странен, но странен по един уникален начин. Трудно ще можете да намерите такъв филм в днешни дни, така че си заслужава гледането.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *