Кой ще е следващият носите на Оскар за поддържаща роля?

89-ите награди Оскар все още са далеч, но потребителите на PaddyPower вече могат да залагат кой ще е носител на Оскара за най-добър поддържащ актьор!

Има редица силни претенденти за спечелване на тазгодишните Оскари за най-добър поддържащ актьор. Тук ние ще разгледаме четирите фаворити според PaddyPower.

Махершала Али – Moonlight

Водещ претендент за Оскар за поддържаща роля е Махершала Али, за участието си в Moonlight от Бари Дженкинс. Али получи световно признание за ролята си на борещ се дилър в Маями по време на войната с наркотиците.

Moonlight също се счита от мнозина за фаворит да спечели най-добър филм в Оскарите през 2017. Той се фокусира върху чувствителна тема за много американци днес, и в много отношения е пробив в своята оригиналност.

Коефициентите за Махершала Али, за да спечели най-добър поддържащ актьор в момента са 7/4.

Лукас Хеджис – Манчестър от морето (Manchester by the Sea)

Друг силно аплодирана филм  тази година беше Манчестър от морето, режисиран от Кенет Лонерган. В поддържащата роля е Лукас Хеджис, актьор със забележителни роли във филми като Гранд Хотел Будапеща и Деня на труда.

lucas-hedges-2016

В този филм, Хеджис играе млад мъж, който е принуден да се премести при отчуждения си чичо, след като баща му умира. Страхотния сценарий и красивата кинематография на филма бяха забележителни, както и изпълненията на Лукас Хеджис и Кейси Афлек, които направиха този филм потенциален носител на Оскар.

Ако имате намерение да заложите на Оскарите за най-добър поддържащ актьор, Хеджис може да бъде добър избор. Шансовете му за победа са понастоящем са определен на 7/2. Според британските хазарт новини, този филм може да спечели множество награди, включително за най-добър филм.

Майкъл Шанън – Нощните животни (Nocturnal Animals)

Майкъл Шанън имаше един от най-натоварените графиците през 2016 г., той се появява в 10 филма, на единият от които е бил изпълнителен продуцент. Най-известният от тях, без съмнение е Нощните животни, в който той играе детектив опитващ се да разкрие убийство.

Критиците бяха раздвоени, тъй като този филм е вторият режисьорски дебют на Том Форд , но силните изпълнения на Шанън и Ейми Адамс помогнаха на филма да стане потенциален носител на Оскар.

Коефициентите, които PaddyPower дава на Шанън, за да спечели наградата тази година в момента се определя на 6/1. Повечето онлайн букмейкърски къщи във Великобритания са съгласни, че една победа тук със сигурност е възможна.

Джеф Бриджис – Ад или бурна вода (Hell or High Water)

За много от нас, това да видим Джеф Бриджис като един от аутсайдерите за наградата, е изненада. Ад или бурна вода се смята за един от най-добрите филми за тази година, и Бриджис е ключова причина филмът да е толкова високо рецензиран.

jeff-bridges-2016

В действителност, ролята на упорития шериф, търсещ банкови обирджии е перфектна за Бриджис. Той е играл подобни персонажи и преди, но това може да се увенчава като най-голямото му постижение. Коефициентите за Джеф Бриджис, за да спечели престижната награда в момента са 9/1.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *