Заложете на следващото момиче на Бонд

Големият въпрос сред феновете на Джеймс Бонд изглежда не е дали Даниел Крейг ще се завърне в ролята, а по-скоро кое ще е следващото момиче на Бонд

Отговорът на този въпрос все още не е ясен. Но нека погледнем кои са жените, за които се смята, че може да влязат в ролята и да видим какви са коефициентите в Betfair.

Марго Роби – 12/1

photo_verybig_63164

Австралийката Марго Роби навлезе в светлината на прожекторите преди няколко години и в момента е една от най-разпознаваемите актриси в индустрията. През юли започна да се говори, че тя може да е следващото момиче на Бонд, а букмейкърите веднага я сложиха сред най-вероятните кандидати за ролята.

Анджелина Джоли – 16/1

angelina_jolie

През 2005, Анджелина Джоли бе един от водещите кандидати за ролята. По това време Пиърс Броснан приключваше със своят герой, а Даниел Крейг все още не бе играл британският шпионин. Джоли отказа ролята, казвайки че по-скоро би играла Бонд.

Изглежда, че сега се е поуспокоила малко, т.к. стои на второ място в списъка с най-вероятни кандидати за ролята в Betfair.

Елизабет Банкс – 16/1

34990

Ако това име ви навява спомени с ролята си на 40-годишна девственица, няма защо да ви виним. Ролята на Банкс като момиче на Бонд изглежда малко странна. Тя игра в редица роли и все още е красива жена, но има нещо, което не изглежда на място в това да играе в продукцията. И все пак, в списъка на Betfair, тя е на едно от челните места.

Емили Блънт – 16/1

00012431

Ето и една актриса, която има логика да бъде в списъка. Блънт е британка, която се е прочула като една от най-добрите актриси в индустрията. Тя изглежда като доста логичен избор за следващият филм.

Дейзи Ридли – 18/1

618x379

Предполагаемият Джеймс Бонд си остава Даниел Крейг и точно тук нещата стават малко странни. Дейзи Ридли е на 24, а Крейг е почти на 50. Ако не отчетете тази разлика, Ридли наистина може да е доста сполучлив избор за ролята.

Кийра Найтли – 33/1

2287

Последният кандидат, който ще видим е Кийра Найтли. Изглежда странно шансовете за нея да са толкова ниски, но вероятно това е заради това, че играе в два други филма, които все още се снимат. Ако може да намери време, Найтли ще е перфектното момиче на Бонд.

Голяма част от нещата тук са спекулативни. Няма никакво истинско доказателство, че някое от тези момичета има предложение за ролята и е напълно възможно създателите на филма вече да са открили жена, която изобщо не фигурира в този списък. Но все пак, ако ви харесва да залагате и имате усещанетo, че някоя от тези жени ще участва във филма, заложете на него в Betfair!

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *