Меган Фокс иска да играе в Индиана Джоунс

Въпреки, че поредицата Star Wars е перлата в короната на Lucasfilm, Индиана Джоунс е също важна фигура за компанията.

Не е тайна, че студиото в момент работи върху неозаглавения Индиана Джоунс 5, където отново ще видим звездния отбор на Харисън Форд, начело с режисьора Стивън Спилбърг.

В днешни дни в Холивуд планирането на дългосрочен франчайз е нещо нормално, а насрочването на продължения за години напред, практика. Но това може да бъде проблем за Индиана Джоунс, тъй като Форд ще достигне 77 години, докато 5-я филм стигне до кината. Очевидно решение е да се въведе герой на по-млад археолог, който да работи с доктор Джоунс. Сюжетът на петата част, все още е загадка, но тази възможност не е изключена. Дори вече има някой, който изявява интерес относно ролята, и това е Меган Фокс. Точните й думи бяха: „Аз бих тръгнала с Индиана Джоунс, тъй като винаги съм харесвала начина, по който се забавлява и свободния му дух. той е археолог измамник, който преминава през много приключения, заради които едвам избягва от смъртта, освен това преследва съкровища из най-загадъчните места на планетата. Как да не го обичаш?”.

Разбира се, за сега това е само желание, изразено от Фокс. Франк Маршал не веднъж е заявявал, че няма намерение да преработва филма, според него д-р Джоунс е толкова култов, че само Форд може да го изиграе.

Все пак има доста време до премиерата на Индиана Джоунс 5, не се очаква тя бъде преди 2019 г.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *