20 велики филма по действителен случай (Част II – 11-20)

Киното е чудесно място, на което да се отпуснете и да си вземете почивка от реалния живот, но някои от най-добрите филми в историята са направени по истории от истинския живот. За да бъде един филм велик, не е нужно винаги да има много екшън или много смях. Понякога казването на истината е по-интересно и точно заради това феновете обичат филмите по действителен случай. Животът е сложен и вълнуващ и филмите в този списък ще ви го докажат.

20 ВЕЛИКИ ФИЛМА ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ (ЧАСТ I – 1-10)

11. Radio – Радио

Гимназиален треньор (Ед Харис) взима момче с умствена изостаналост (Куба Гудинг Джуниър) под крилото си в тази драма, която се базира на истинската история на един запален футболен фен.

Джеймс Робърт Кенеди е получил прякора „Радио“ заради своята любов и предан интерес към радиото.

Тормозен в училище, драмата проследява историята на лоялното момче, което успява да докара усмивка по лицето на всеки, който му даде шанс.

Радио става неразделна част от футболния отбор и неговите съотборниците приемат чудатото му поведение. Това е важна история за приемане на различните. История за надеждата и вярата, Радио е сърцераздирателен филм, който ще разчувства и най-каменните сърца.

Radio

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *