15 кино звезди със смущаващо минало – Част 2

15 кино звезди със смущаващо минало – Част 1

8. Тоби Магуайър

Преди Тоби да започне да изстрелва паяжини от китката си в любимия ни филм Спайдърмен, той е бил част от друг вид мрежа – мрежата на сериозните семейни проблеми.

Магуайър е дете на Уенди Браун, секретарка, и Винсънт Магуайър, строителен работник и готвач.

Родителите му са били само на 18 и 20-годишна възраст по това време, неженени и неподготвени.

Двамата се женят, но в последствие се развеждат, когато Тоби е бил само на 2 годинки.

Тоби Магуайър прекарва голяма част от детството си в преместване от едно място на друго, живее понякога при някой от родителите си, понякога при други членове на семейството. По време на детството си, той е искал да стане готвач като баща си, но майка му му е предложила $100, за да се запише на курс по актьорско майсторство и, за щастие, Тоби приел.

Но най-големият проблем изведнъж станал баща му, който не успял да се справи с липсата на пари и един ден му хрумнала идеята да ограби банка. Винсънт обаче бил в толкова лошо психологическо състояние, че не успял поне да обмисли по-добре плана си. В крайна сметка, той решил да ограби банката от другата страна на неговата улица, на крака, в средата на деня, без маска.

Не е нужно да казваме, че е бил арестуван веднага, но тъй като е бил невъоръжен и това е било първото му престъпление, той е прекарал само две години в затвора.

Kelsey Grammer

9. Келси Грамър

Известният актьор и петкратен носител на награда Еми е може би най-добре известен с озвучаването на прословутия Сайдшоу Боб от „Семейство Симпсън“, но бляскавото му влизане в образ на този известен неудачник и престъпник е вероятно свързано с трагичния му живот, пълен със загуби и скръб.

Всичко започва със смъртта на дядо му, върху чиито плещи е лежала по-голямата част от отговорността за отглеждането на Келси. Малко след това, той трябва да се изправи пред още една трагедия, която шокира семейството.

Малкият Келси трябва да преживее и бруталното убийство на неговия баща, когато някой подпалил автомобила му и бащата на Келси си отишъл от този свят в ужасна агония.

За съжаление, смъртните случаи в семейството му продължили и по-късно в живота му. Неговата сестра също е била убита, докато двама от неговите братя умират в инцидент.

Keanu Reeves

10. Киану Рийвс

Киану Рийвс е със сигурност един от най-успешните холивудски актьори днес, но животът му определено не е бил винаги приказка.

Баща му го изоставя, когато и бил малко дете.

По-късно, Киану сменя пет различни гимназии за само четири години, в резултат на което така и не завършва гимназия.

Животът продължи да му поставя капани и след като се сдоби със славата си.

През 1993 г., той губи най-добрият си приятел Ривър Финикс, който си отива след свръхдоза, но това не е всичко. Киану трябваше да се изправи пред още една тежка загуба, когато през 2000 г. неговата приятелка, Дженифър Сайм роди мъртвородено момиченце.

Има и още. Не бе изминала и една година, когато Дженифър загубила контрол над колата си, катастрофирала и починала на място.

„Мъката променя формата си, но никога не свършва“, каза Рийвс преди време. „Хората имат погрешното схващане, че могат да се справят с нея, но не са прави.“

„Когато хората, които обичаш ги няма, ти оставаш сам. Липсва ми да бъда част от техния живот и те да бъдат част от моя. Чудя се какво щеше да бъде настоящето, ако те бяха тук – какво можехме да направим заедно. Липсват ми всички страхотни неща, които никога няма да се случат.“

Demi Moore

11. Деми Муур

Деми се отказва от училище на 16-годишна възраст, за да преследва актьорска кариера, позира гола за списание и пищното й тяло скоро я вкарва в кино бизнеса.

Тя е родена от самотна майка-тийнейджърка със зависимост към алкохола, а вторият й баща трудно се задържа на работа поради своите проблеми с наркотиците и алкохола.

Това накарало семейството да се премества цели 15 пъти по време на детството на Мур.

И двамата й родители страдали от проблеми с алкохола, като също така й са се малтретирали физически помежду си, а малката Деми е трябвало да присъства на цялото това насилие в дома си. През 1980 г., вторият й баща се самоубива.

ashley-judd

12. Ашли Джъд

Ашли в един момент от кариерата си бе сред най-високо платените актриси в Холивуд и имаше множество невероятни изпълнения на екрана, но това, което хората не знаеха, е фактът, че тя криеше дълго време дълбока тайна от детството си.

Тази тайна я оставила с тежки психологически белези и тя реши да я разкрие в своята автобиография, наречена „All that is Bitter and Sweet“.

В мемоарите си тя призна, че е посещавала 13 различни училища и че е била жертва на малтретиране и пренебрежение.

Още на 7-годишна възраст за първи път започва да се чувства самотна и депресирана. Тя също така е била изложена на неподходящи семейни битки и е станала свидетел на многократни злоупотреби с наркотици и алкохол.

charlize-theron

13. Чарлийз Терон

Тази красива носителка на Оскар е толкова чаровна, грациозна и елегантна, че човек лесно може да предположи, че идва от богато и изискано семейство, както и че детството й е било нищо по-различно от една прекрасна приказка.

Е, човек трудно може да бъде повече в грешка.

Нейният баща не се е и доближавал до определението за изискан джентълмен. Всъщност, той е бил агресивно и вулгарно чудовище. Той често е измъчвал Чарлийз и майка й, както психически, така и физически. Но един ден всичко това приключва по доста жесток и неописуем начин.

Когато Чарлийз е само на 15 години, тя става свидетел кай майка й застрелва баща й в самозащита, след като и двете са били нападнати от агресора.

Година след трагичния инцидент, тя се премества в Милано, за да започне кариера като модел и, две години по-късно, 18-годишната Чарлийз пристига в Холивуд с един куфар, $400 в брой и пълен джоб с мечти.

Десет години по-късно, Терон спечели Оскар за най-добра женска роля.

rose-mcgowan

14. Роуз Макгоуън

Актрисата разкри през 2011 г., че е била член на секта, наречена „Децата на Бога“ – група, която е смесвала свободните любовни отношения с подготовка за Второто пришествие на Исус.

Дори и в ранна възраст, Роуз забелязала, че има нещо подозрително в практиките на сектата, когато видяла жените да се третират като секс робини от членовете от мъжки пол.

Баща й успял да я измъкне от тази станала печално известна организация, когато групата започнала да обмисля позволяването на секса между деца и възрастни.

woody-harrelson

15. Уди Харелсън

Актьорът успешно изгражда репутация на „лошото момче на екрана“ от десетилетия наред.

Той е особено успешен в образите на психотични герои като Мики в класиката „Убийци по рождение“ и Чарли в „Седемте психопата“.

Но изглежда, че той носи част от тези образи дълбоко вътре в себе си.

Бащата на Уди, Чарлз Войд Харелсън, е бил наемен убиец. Той е осъден за убийството на окръжен съдия и търговец срещу определено заплащане.

Според различни информации, Уди не е имал контакт с баща си между 1968 и 1981 г., но след влизането в затвора на Чарлз, Уди често го посещава и дори се опитва да спечели ново разглеждане на делото.

Но не успява.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *