Натали Дормер на Борда на Игрите на Глада

Звездата от „Игрите на глада“ Натали Дормер обяви, че е отворена към нови филми от франчайза, но само ако авторът Сюзан Колинс е замесена в тях.

Последният филм от сериите, „Сойка присмехулка 2“, бе пуснат наскоро, а възможността да продължават отново и отново с предистории към филма, бе разпространена от заместник-председателя на Lionsgate, Майкъл Бърнс.

Дормер, която играе Кресида във филма, говори за адмирациите си към автора на „Игрите на глада“ и как ще е заинтересована към последващи филми от поредицата, само ако Колинс е на борда.

„Обожавам Сюзан Колинс заради смелостта и въображението й, а целият успех на „Игрите на глада“, генезисът, всичко идва от Сюзан“, каза Дормер.

„Тя описва един толкова комплексен свят и в същото време има толкова много сцени, които се занимават с всички неща, с които се борим в собственият си живот.“

„Така, че съм един огромен фен на Сюзан Колинс и писането й и мисля че Нина Якобсън (продуцента) и Франсис Лорънс (режисьора) потвърждават това, но всичко – предистория, продължение, каквото и да е – трябва да дойдат от нея и от нейното перо.

„Така, че в минутата, в която разбера, че Сюзан пише нещо, тогава да, ушите ми ще го чуят. Почти със сигурност.“

Звездата Дженифър Лорънс наскоро обяви, че тя няма да бъде замесена, в каквато и да е предистория.

„Смятам, че е твърде рано. Трябва да изчакат малко, по мое мнение,“ каза тя.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *