Даниел Крейг Има Съвет За Следващият Джеймс Бонд

Преди Даниел Крейг да успее да завърши последният си филм за Джеймс Бонд, феновете питат, „Кой ще го замести?“ Може да видим Крейг в ролята отново след „Спектър,“ който вече е в кината, но тази игра на догадки няма да спре скоро. Актьорът не е свършил с героя, но има някои мъдри съвети за следващият Бонд. Научете какъв съвет му даде Крейг.
Говори се, че актьора е подписал договор за да играе Бонд за последен път. Когато го попитахме дали ще го видим в ролята на супер шпионина на Ян Флеминг, Крейг каза това:

„Имам договор за още едно продължение, но няма да правя прогнози. (Физически) Става все по-трудно. Но такъв е животът. Ще продължа, докато имам физическата възможност за това.“

Даниел Крейг е на 47 години, а физическите предизвикателства, които изисква този филм вероятно ще подложат актьора на изпитание. За заснемането на „Спектър“ са били нужни осем месеца, което не включва тренировките на Крейг, които е трябвало да премине преди снимките.
В скорошно интервю, актьорът има малко по-различен и по-малко оптимистичен отговор за това дали ще се върне на снимачната площадка на 25-тата част в поредицата:

„Сега? Предпочитам да счупя тази чаша и да си нарежа ръката. Не, не в момента. Въобще не. Надмогнал съм го за момента. Приключихме. Всичко, което искам да направя е да продължа напред.“

Камион с милиони може да са накарали Даниел Крейг да остави чашата. Тогава, вероятно вече има басейн пълен със „Скайфол“ и „Спектър“ пари. Той може бързо да промени решението си, ако Мендес се включи в следващата част, въпреки че изглежда съмнително. Режисьорът на „Пътят на отмъщението“ и „Американски прелести“ почти не режисира „Спектър,“ което трябва да е смазало Крейг.
Най-добрият вариант би бил Мендес да се включи в продължението, за да завърши той собствената си Бонд трилогия. Ако сериите продължат напред без режисьора си и звездата във филма, тогава Крейг има съвет за следващият Джеймс Бонд.
„Буквално бих казал две неща. Първо, това е твое решение. Не слушай никой друг. Е, слушай всички, но ти трябва да вземеш решението накрая. Това си е твоята постеля, на която да легнеш. И не бъди глупак! Не бъди тъпак. Трябва да израстнеш. Хората вече не правят филми по този начин. Това е рядкост. Така, че не бъди тъпак! Не бъди глупак! Бори се за това. Прегърни го. Но не, просто се увери, че си велик. Трябва да се натискаш, доколкото можеш. Струва си, това е Джеймс Бонд.“
Що се отнася до това кого би искал да види Крейг в следващата шпионска част, на него „не му пука.“ Въпреки, че актьора звучи изтощен след заснемането на Спектър, той остава ентусиазиран за героя. Той не само обсъжда минусите да играеш Джеймс Бонд в интервюто си, но и положителните страни.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *