Десетте Най-Велики Забранени Филмови Постери

Видяхте ли, че плаката за новият филм на Ели Рот бе забранен в Италия. Не е ясно точно защо италианците смятат, че е прекрачил границата, но филмови постери са били забранени поради най-различни причини, които не са съвсем ясни.

От показване на твърде голяма част на зърното до манипулации с плюшени играчки, за да изкарат акъла на децата, има страшно много неща, които могат да бъдат изобразени на един плакат, за да привлекат гнева на Филмовата асоциация на Америка (ФМА). Така, нека погледнем десет от най-добрите забранени плакати на всички времена.

10.“Зъби“

Teeth

Разбирам защо ФМА са решили, че децата могат да се объркат и да се почувстват неудобно с този странен постер, но най-важното нещо около него е, че позволява на феновете си да разберат дали могат да се справят с филма. Ако можете да гледате плаката и да си мислите, „Да, искам да се впусна в това приключение,“ тогава ще си прекарате чудесно. Ако го гледате и не можете да спрете да мислите за това колко ужасяващи са тези вагинални зъби, тогава най-добре стойте настрана.

9.“Народът срещу Лари Флинт“

The people vs. Larry Flynt

Ако не друго, този постер трябва да накара някого да се влюби в Уди Харелсън. Почти няма ситуация, в която да го поставите и да не е склонен да направи всичко в името на героя си. Той е страхотен в „Народът срещу Лари Флинт“ и е невероятно добър на този плакат като оскъдно облечен анти-герой, който си прекарва дните, увит в американското знаме и е в близост с мистериозни вагини.

8.“Град на греха 2“

Sin City 2

Беше малко глупаво да забранят този плакат, особено като се има предвид, че са правени корекции само за да се затъмнят леко зърната. Независимо от това, мисля, че всички можем да се съгласим за какво става въпрос тук, зърно или не, красиво е нали? Нещо ми подсказва, че точно това са търсили и от маркетинговият екип. Е, това и може би малко полемика. Нищо не привлича по-бързо тълпата от фразата „прекомерна голота.“

7.“Зак и Мири снимат порно“

Zack And Miri Make A Porno

Всеки, който не трябва да знае какво се случва на този плакат, няма да разбере какво се случва, а всеки, който може да разбере какво става е достатъчно възрастен, за да не се изплаши от загатването за орален секс. Освен това, има абсолютно точното ниво на главата, което един случаен поглед може дори да не види. Харесва ми. А тази игра на думи БЕШЕ желана.

6.“Мъжете, които мразеха жените“

The Girl With The Dragon Tattoo

Харесвам сложното използване на букви/числа и щриховане, за да запазят този плакат в нормите, но съвсем честно, няма начин да успее в Съединените щати. Дори не се чувстваме удобно с намекнатите зърна на Ева Грийн в Син Сити 2. Загатване за пиърсинг на зърната? Няма начин. Абсолютно не, да не би да искате да завършите с опашка от десетгодишни момчета във всички кина, преструвайки се, че не гледат, а в същото време се разхождат обсебено около постера отново и отново.

5.“Убийствен пъзел 2“

Saw II

Има тонове брутални плакати на филми на ужасите и повечето от тях не ме впечатляват. Просто не съм голям фен на шикозните приходни глупости на някакъв маркетингов материал, с който се опитват да провалят следобеда на всички. В този плакат, обаче, има някакво изкуство. Отрязаните пръсти се използват по хитър начин, а това не предизвиква първосигнален ужас. Груб е само, ако се вгледате отблизо и осъзнаете, че пръстите не са изпъкнали от снега. Те са били напълно отрязани, вероятно с трион.

4.“Срам“

Shame

Никой не иска да гледа сперма. Разбирам, че има всякакви извратеняци, но не смятам, че гледането на семенна течност е фетиш за някой изобщо. Това е зловещо, странно, неуместно и по никакъв начин не е подходящо за деца. Харесвам креативността тук. Тези хора вероятно са помислили, че след като е направено на компютър, може да им се размине. Можеш да използваш почти всеки шрифт, за да изпишеш „Shame.“ „Times New Roman.“ Дори „Comic Sans.“ Но семенна течност просто не работи, вероятно, т.к. не е реален шрифт.

3.“Жажда“

Thirst

Най-доброто нещо във връзка с този плакат е колко напълно объркващ е той. Къде свършва той и къде започва тя? Дали се е завъртила между краката му? Ако е така, защо торса му не е по-дълъг? А също, това някакъв вид странна секс игра ли е или той ще умре? Очите му със сигурност не изглеждат добре. Независимо от това, определено можете да кажете, че този постер е направен от истинска откачалка.

2.“Али Джи в парламента“

Ali G Indahouse

Този плакат е крайно безвкусен. Това е нещо, за което би фантазирал един ученик. Хитро е редактиран, по такъв начин, че не е графичен, но неговото отражение е някак мръснишко. Сякаш тя е използвана за негова лична изгода. По този начин е перфектен за филм на Али Джи, в който става въпрос за мечтата на един кретен, да прави кретенски неща. Очевидно, Саша Барон Коен ще продължи да прави по-големи и по-успешни неща, но за щастие той не губи способността си да обижда.

1.“Правилата на привличане“

Rules Of Attraction

Не са ви нужни отрязани пръсти, за да създадете сцена. Не ви трябват дори и зърна. Вместо това, както този плакат доказва, трябва ви само желанието да стигнете до шокиращи места, което другите нямат. В този случай, това е направени с вземането на симпатични плюшени играчки и поставянето им, в колкото се може повече секс позиции. Това е първосигнално смешно, напълно перфектно за филма, който рекламира. Ето защо тези илюстрации от „Правилата на привличане,“ представят най-великият забранен филмов плакат.

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *