Лабиринтът: В Обгорените Земи

Оригинално заглавие: Maze Runner: The Scorch Trials

Премиера: 11 септември 2015г.

Режисьор: Уес Бол

Сценарист: Т. С. Наулин

В ролите: Дилан О’Браян, Роса Салазар, Катрин Макнамара, Бари Пепър, Лили Тейлър, Патриша Кларксън, Джанкарло Еспозито, Ейдън Гилън, Томас Броуди-Сангстър, Наталия Еманюел, Кая Скоделарио, Брайс Ромеро, Ки Хонг Лий

Фантастика, Екшън, Трилър, 132 мин.

„Лабиринтът“ беше само началото…

Решаването на загадката на Лабиринта трябваше да сложи точка. Но сега на Томас, Нют, Тереса, Минхо и останалите им предстои да се изправят срещу едно много по-опасно предизвикателство в опустошените земи. Обгорена от слънчеви изригвания, изпепелена от жесток климат, Земята се е превърнала в пустиня. А Зло не е приключила с тях.

Приятелства ще бъдат подложени на изпитание. Лоялността ще бъде предадена. Нищо няма да е както преди.

Филмът е базиран на трилогията романи „Лабиринтът“ на Джеймс Дашнър. „Лабиринтът: В обгорените земи“ е продължение на филма от 2014г.

Също, както своят предшественик, филмът постигна успех и събра приходи от $30,3 млн през първият уикенд, което го превърна в деветия най-касов дебют за месец септември.

„Лабиринтът: В обгорените земи“ получи смесени отзиви от критиците, а някои от тях го сметнаха за подобрение на предшественика му, оценявайки екшън сцените и играта на актьорите. Други го разкритикуваха за липсата на сюжет и задълбоченост на актьорите.

Продължението се очаква да излезе на 17 февруари 2017г.

Facebook Comments

Reviews

  • 7
  • 7
  • 7
  • 7
  • 7
  • 7

    Score
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *