Моето Приключение в Дивото

Оригинално заглавие: Wild

Премиера: 3 декември 2014г.

Режисьор: Жан-Марк Вале

Сценарист: Ник Хорнби

В ролите: Клиф Де Йьнг, Ник Еверсман, Браян Ван Холт, Кевин Ранкин, У. Ърл Браун, Габи Хофман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Майкъл Хюсман, Томас Садоски

Драма, биографичен, 111 мин.

Във филма, режисьора Жан-Марк Вале („Клубът на купувачите от Далас“), носителката на Оскар Рийз Уидърспун („Да извървиш пътя“) и номинираният за Оскар сценарист Ник Хорнби („Съзряване“), показват на големият екран едно невероятно приключение от автора на бестселъри Черил Стрейд. След години на безразсъдно поведение, пристрастяването към хероина и разрушаването на брака ѝ, Стрейд взема необмислено решение. Преследвана от спомените за майка ѝ Боби (номинираната за Оскар Лаура Дърн) и без абсолютно никакъв опит, тя тръгва на екскурзия от над хиляда мили, напълно сама. „Моето приключение в дивото“ разкрива нейните ужаси и удоволствия, по време на едно пътуване, което подлудява, укрепва и в крайна сметка лекува.

Премиерата на филма се състоя на филмовия фестивал в Телърайд на 29 август 2014г., а в кината тръгна на 3 декември 2014г. „Моето приключение в дивото“ събра положителни мнения от страна на критиците, с много похвали за играта на Рийз Уидърспун и Лора Дърн. И двете актриси получиха номинации за Оскар за играта си, в категориите най-добра актриса и най-добра поддържаща актриса.

Facebook Comments

Reviews

  • 7
  • 7
  • 7
  • 8
  • 7
  • 7.2

    Score
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *