Професия Стриптизьор 2

Оригинално заглавие: Magic Mike XXL

Премиера: 3 юли 2015г.

Режисьор: Грегъри Джейкъбс

Сценарист: Райд Каролин

В ролите: Габриел Игледиас, Чанинг Тейтъм, Елизабет Банкс, Амбър Хърд и др.

Комедия, 115 мин.

Просто е смешно, не го споменаваме, за да откажем съвсем мъжката публика, която и без друго се пита „как може да искаш да бъдеш стриптизьор!?“. Този въпрос беше актуален в първата част, сега фокусът е забоден върху шоуто, което момчетата с игрива мускулатура правят като за последно. Наистина последно, защото от три години Магическият Майк вече не къса ризите си по сцената и сега се връща само за едно финално събличане на морето. Действително страхотният танцьор Чанинг Тейтъм (Майк) отново е на първа линия, но хубавецът Алекс Петифайер отсъства, а Матю Макконъхи (поскъпнал доста след Оскара си за Клубът на купувачите от Далъс) направо липсва. Е, стига ни и тази забава да гледаме как Ерик Делко от От местопрестъплението: Маями сваля дрехите си, вместо отпечатъци.

Един от актьорите във филма заяви, че релефът на плочките му върху плаката е намален с Photoshop!

Към 16 август 2015г. Професия Стриптизьор 2 събра приходи от $65,6 млн в Северна Америка и $51,8 млн на останалите континенти, което образува приход от $117,4 млн, срещу бюджета от $14,8 млн. През първият уикенд, филмът събра $12,8 млн, завършвайки на четвърто място в боксофиса, след Отвътре навън ($29,7 млн), Джурасик свят ($29,2 млн) и Терминатор: Генесис ($27 млн.)

Професия Стриптизьор 2 като цяло получи положителни отзиви от критиците. В Rotten Tomatoes, филма е с рейтинг от 65%, на базата на 173 отзива, със среден рейтинг от 5,8/10. Отзивите гласят: „Професия Стриптизьор 2 има достатъчно мускулест чар, за да достави нова порция смазващо забавление, дори това продължение да не е толкова приятно, както своят предшественик.“ В Metacritic филма е с резултат 60/100, на базата на 41 рецензии.

Източник: programata.bg

 

Facebook Comments

Reviews

  • 6
  • 5
  • 6
  • 7
  • 7
  • 6.2

    Score
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *