НАЙ-ДОБРИТЕ СЕРИАЛИ ЗА 2015 НА IMDB

Всяка година, телевизионния пейзаж става все по-пренаселен. Никога не е имало по-добро време, за да бъдеш зрител, но с толкова много варианти, може и да е малко объркващо. Кой тв сериал си струва времето ви? Тук сме, за да помогнем.

12 Маймуни (12 Monkeys)

Проследява пътешествието на пътешественик във времето от пост-апокалиптичното бъдеще, който се появява в наши дни с мисия, за да намери и премахне източника на смъртоносна рана, която ще унищожи почти цялата човешка раса. (42 мин.)

Викторианска история (Penny Dreadful)

Изследователят сър Малкълм Мъри, американският стрелец Итън Чандлър и медиумът Ванеса Ийвс се обединяват в борбата със свръхестествени заплахи във викториански Лондон. (60 мин.)

Банши (Banshee)

Укас Худ (Антъни Стар), един бивш затворник и крадец приема самоличността на убития шериф и продължава своята престъпна дейност… (60 мин.)

Оправдан (Justified)

Сериалът проследява живота на американски маршал на име Рейлън Гивънс – пазител на закона в стила на 19-ти век, но живеещ в наши дни. Гивънс раздава правосъдие по начин, който не се харесва на шефовете му и в резултат на това, той е пратен в малко градче в източен Кентъки. (44 мин.)

Осмо чувство (Sense8)

Група хора от цял свят внезапно се оказват свързани ментално и трябва да открият начин, за да оцелеят, докато са преследвани от тези, които ги виждат като заплаха за реда на целият свят. (60 мин.)

Истински детектив (True Detective)

Поредица, в която полицейски разследвания откриват лични и професионални тайни на тези, които са замесени, както във, така и извън рамките на закона. (55 мин.)

Дявол на доброто (Daredevil)

Сляп адвокат, със своите изострени сетива, се бори с престъпността облечен като супергерой. (60 мин.)

Аз, зомбито (iZombie)

Студентка по медицина разбира, че да си зомби има своите привилегии, което тя използва, за да съдейства на полицията. (42 мин.)

Друговремец (Outlander)

Следва историята на Клер Рандал, омъжена медицинска сестра от 1945г., която е мистериозно пометена назад във времето до 1743г… (64 мин.)

Агенти от ЩИТ (Agents of S.H.I.E.L.D)

Историята на сериала разказва за взаимоотношенията на Колсън с другите членове на организацията за световен мир “ЩИТ“ и опасните мисии, на които той и екипа му биват изпращани.

Заподозрян (Person of Interest)

Бивш убиец и заможен програмист спасяват животи чрез система за наблюдение, която им изпраща самоличността на цивилни граждани, които са замесени в предстоящи престъпления. Въпреки това, детайлите на престъпленията, включително и ролята на гражданите остават загадка. (43 мин.)

Светкавицата (The Flash)

Бари Алън се събужда 9 месеца след като е бил ударен от мълния и открива, че това му е дало невероятната способност да се движи със скоростта на светлината. С новият си отбор и способности, Бари се превръща в „светкавицата“ и се бори с престъпността в Сентръл Сити. (43 мин.)

Агент Картър (Agent Carter)

Работеща под прикритие за SSR (Strategic Scientific Reserve), Пеги Картър трябва да балансира административната си работа, ходенето на секретни мисии за Хауард Старк, и всичко това докато се опитва да навигира живота си на самотна жена в Америка, в резултат на загубата на любовта на живота си – Стийв Роджърс, познат още като Капитан Америка. (42 мин.)

Костюмари (Suits)

След като сделка с наркотици се развива зле, Майк Рос се озовава на работа с Харви Спенсър, един от най-добрите адвокати в Ню Йорк Сити. (44 мин.)

Ответен удар (Strike Back)

В центъра са действията на „Отдел 20,“ секретна единица на британското военно разузнаване. Един спец екип провежда няколко високо рисковани мисии в целият свят. (45 мин.)

Уейуърд Пайнс (Wayward Pines)

Агент на тайните служби отива в Уейуърд Пайнс, Айдахо, в търсене на двама федерални агенти, които са изчезнали в провинциален град. Скоро той научава, че може никога да не се измъкне жив от Уейуърд Пайнс. (60 мин.)

Имало едно време (Once Upon a Time)

Една жена с проблемно минало се насочва към град в Мейн, където на приказките може да се вярва. (44 мин.)

Тайни и лъжи (Secrets and Lies)

Един семеен мъж намира тялото на младо момче, докато бяга в парка и се превръща в главен заподозрян. Той няма друг избор, освен да опита да открие истинският убиец, докато бракът му, децата му, репутацията му и разумът му са заложени на карта. (43 мин.)

Завинаги (Forever)

Един 200-годишен мъж работи в моргата на Ню Йорк Сити, опитвайки се да намери ключа за отключване на проклятието за безсмъртието му. (43 мин.)

Черни платна (Black Sails)

Капитан Флинт и пиратите му, двадесет години преди класиката Островът на съкровищата на Робърт Луис Стивънсън. (56 мин.)

Слийпи Холоу (Sleepy Hollow)

Икабод Крейн е възкръснал и е хвърлен 250 години напред във времето, за да разгадае загадката, която датира по целият път обратно към бащите-основатели. (45 мин.)

Менталистът (The Mentalist)

Известен „медиум“ се обявява за шарлатанин и започва да работи като консултант за калифорнийското бюро за разследване, така той може да открие „Червеният Джон,“ лудият, който е убил жена му и дъщеря му. (43 мин.)

Madam Secretary

Сериалът разказва за личния и професионален живот на държавна секретарка, която работи в сферата на международната дипломация и балансира комплексния си семеен живот.

Касъл (Castle)

След като сериен убиец имитира сюжета на романите му, успешният писател Ричард „Рик“ Касъл получава разрешение от кмета на Ню Йорк Сити да разследва убийства заедно с NYPD за изследователски цели. (43 мин.)

Салем (Salem)

Сериалът проследява бурните събития през 17 век в Масачузетс и причината за възникването на известните гонения на вещици. В Салем вещиците са реални, но те не са това, което изглеждат. (60 мин.)

Марко Поло (Marco Polo)

В един свят, изпълнен с алчност, предателство, сексуални интриги и съпереничество, Марко Поло е базиран на приключенията на изследователя в Кубилай кан през 13 век в Китай. (60 мин.)

Американска история на ужасите (American Horror Story)

Сериите са съсредоточени върху различни герои и места, включително обитавана от духове къща, лудница, сборище на вещици и хотел. (60 мин.)

Константин (Constantine)

Мъж, който се бори със съдбата си е преследван от греховете от миналото си, но внезапно влиза в ролята на защитник на човечеството от силите на тъмнината. (43 мин.)

Стрелата (Arrow)

Милиардерът плейбой Оливър Куийн е изчезнал и смятан за мъртъв, когато яхтата му се губи в морето. Той се връща след пет години като променен човек, решен да поправи злините и да възвърне предишната слава на Старлинг Сити. (42 мин.)

Готъм (Gotham)

Готъм проследява изкачването на едно ченге през опасната корупция в града и отбелязва раждането на един от най-известните супергерои. (42 мин.)

Добрата съпруга (The Good Wife)

Алиша е била добра съпруга на мъжа си, бивш щатски прокурор. След много унизителен секс и корупционен скандал, той е вкаран зад решетките. Сега тя трябва да се грижи за семейството си и започва работа в адвокатска кантора. (60 мин.)

Моцарт в джунглата (Mozart in the Jungle)

Секс, наркотици и класическа музика илюстрират това, което се случва зад завесите на симфонията, което може да бъде също толкова завладяващо, колкото това, което се случва на сцената. (29 мин.)

Игра на тронове (Game of Thrones)

Няколко благороднически фамилии се борят за контрола на мистичната земя Вестерос. (55 мин.)

Живите мъртви (The Walking Dead)

Заместник шерифът Рик Граймс води група от оцелели в един свят, залят от зомбита. (44 мин.)

Обадете се на Сол (Better Call Saul)

Привидно непохватният, но намиращ изход от всяка ситуация адвокат Сол Гудман беше сред образите в сериала В Обувките на Сатаната (Breaking Bad). Действието се развива през 2002 г., шест години преди събитията в Breaking Bad. (47 мин.)

Последният човек на земята (The Last Man on Earth)

Почти две години, след като вирус унищожава част от човешката раса, Фил Милър иска само малко компания, но скоро той получава повече от това, което си е пожелал, когато тази компания се появява под формата на други оцелели. (30 мин.)

Западен свят (Westworld)

Двама от посетителите на високотехнологичен увеселителен парк отиват на приключение в дивия запад. Паркът е населен с роботи… (60 мин.)

Непорочната Джейн (Jane the Virgin)

Една млада, благочестива жена открива, че случайно е била оплодена изкуствено. (60 мин.)

Бош (Bosch)

Един детектив работи, за да разреши убийството на 13-годишно момче, докато е изправен пред федералният съд за убийството на сериен убиец. (51 мин.)

Свръхестествено (Supernatural)

Двама братя следват стъпките на баща си като „ловци,“ борещи се със зли свръхестествени същества от различни видове, включително чудовища, демони и богове, които бродят на земята. (44 мин.)

Разменени при раждането (Switched at Birth)

Живота на две тийнейджърки е обърнат с краката нагоре, когато откриват, че са били разменени при раждането. (60 мин.)

Разкритие (Dig)

Питър е агент на ФБР, командирован в Йерусалим, който докато разследва убийството на жена археолог, се натъква на конспирация, датираща от 2000 години насам, която заплашва да промени посоката на историята. (60 мин.)

Свръхспособности (Powers)

Работата на детектив Кристиан Уокър е да защитава хората като нас и да разследва случаите, в които са замесени богоподобните мъже и жени, които се реят в небето върху светкавици и огън и се бият над градовете в епични битки, без да се интересуват от смъртните под тях. (60 мин.)

Тайните на Силвърхейд (Jordskott)

Детектив се завръща в родният си град седем години, след изчезването на дъщеря ѝ, опитвайки се да открие връзка със сегашен случай. (60 мин.)

Deutschland 83

Развиващ се в една разделена Германия през 1983г., по време на връхната точка в напрежението на Студената война между изтока и запада. (42 мин.)

 

Facebook Comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *