10 хорър филми с безкрайно зловещи деца (Част 1 – 1-5)

Зловещите деца са отличителна черта за много филми на ужасите. По-долу са може би най-зловещите.

Ако искате да се уплашите, следните филми и техните страховити деца не само ще ви уплашат, но може и да ви докарат кошмари.

Тези десет филми на ужасите включват някои от най-зловещите деца, които някога сте виждали.

1. Children of the Corn – Децата на царевицата

Това е сред най-добрите филми на ужасите, разказващи за деца, обхванати от злото. Базиран на кратка история на Стивън Кинг, „Децата на царевицата“ е пуснат през 1984 г. и се превърна в един от най-успешните филми на ужасите за всички времена.

Филмът започва с двойка, която шофира през щата Небраска. Докато спорят помежду си, те случайно удрят дете. Въпреки това, те откриват, че детето е било с прерязано гърло и е умирало, преди  да го ударят.

Какво произтича от тази случка? Една ужасяваща история, която включва тази двойка и изглеждащ като изоставен фермерски град, заобиколен от царевични полета. И все пак градът не е напълно изоставен. Градът е обитаван от деца, които са убили възрастните и са готово да се жертват един друг, след като всеки от тях навърши пълнолетие.

Страховитите деца изглеждат доста зли. Пейзажът на филма е също достатъчно зловещ. Безкрайните царевични полета изглеждат като един вид клетка, от която няма измъкване. В следващите години след излизането на филма бяха направени различни продължения, но оригиналната продукция като че ли си остана най-въздействащият филм. Децата от фермите са напълно дяволски и могат да ви докарат някоя и друга безсънна нощ. В действителност, ако самите вие живеете във ферма или в някоя отдалечена къща, може би ще предпочетете да избегнете гледането на тези страховити деца.

 

Гледайте Children of the Corn – Децата на царевицата с бг аудио.